Dinotrans breidt uit en zoekt Filippijnse chauffeurs

433

De Letse Transporteur Dinotrans zoekt Filippijnse chauffeurs en een aantal Letse chauffeurs om op de tachtig nieuwe trucks van het bedrijf te gaan rijden. Volgens Dinotrans zijn er onvoldoende Letse chauffeurs te krijgen.

Dinotrans breidt uit en zoekt Filippijnse chauffeursCEO Staffan Resare van Dinotrans bevestigt dat zijn bedrijf is op zoek is naar Filippijnse chauffeurs. ‘Maar wij adverteren zowel in Letland als op de Filippijnen. En hoewel wij geen eisen aan leeftijd en opleiding opleggen , hebben we heel weinig reacties uit Letland. Er is een duidelijk tekort aan gekwalificeerde chauffeurs in Letland . We hopen dat dit tekort gecompenseerd door het inhuren van meer bestuurders van de Filippijnen.
Dinotrans heeft nu ongeveer 200 vrachtwagens op de weg, dit moeten er in 2014 280 zijn.

Advertentie
Dinotrans schakelde de Filippijnse recruiter STB – DJL Human Link Inc in om de chauffeurs te werven. Volgens die advertentie zoekt Dinotrans mannelijke vrachtwagenchauffeurs in de leeftijd van 25 tot 39 jaar, met vijf jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur. De chauffeurs hebben een voordeel als ze ervaring hebben met het rijden op een Volvo, Mercedes , MAN of Scania. Verder is het een voordeel als de chauffeurs ervaring hebben met eco-driving. (Bron: transportnet.se)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter