Dief steelt pakket van postbezorger

514

RIJEN – Een pakketbezorger is woensdagavond 18 december tussen 17.30 en 18.15 uur overvallen door een gewelddadige man.

TNT Express maakt 280 miljoen verliesDe man eiste een pakket op waarvan hij claimde dat het voor hem bestemd was. De postbezorger wist te voorkomen dat de man een waardevol pakket uit de auto griste door het te verwisselen voor een goedkoper pakket. De dief ging ervandoor met dit pakketje. De postbezorger reed daarna naar een ander adres en werd daar wederom door de dief benaderd die intussen de inhoud van het pakket dat hij stal had bekeken. Hij bedreigde de postbezorger nu met geweld en eiste een ander pakket. De bezorger wist de man uit de bestelauto te weren waarop de agressor vluchtte.

Getuigen

Na dit voorval is door vrijwilligers en de politie gezocht naar de dief. De man reed na het voorval weg in een kleine blauwe auto richting de Hoogstraat. Hij is niet gevonden.

De dief heeft donker haar wat aan de zijkant is opgeschoren, hij is ongeveer 25 jaar oud, 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas. Heeft u informatie over het voorval of over de dader dan kunt u bellen met 0900-8844. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief