DHL verhoogt tarieven

566

DHL Express verhoogt de tarieven per 1 januari 2015 met 3,5%. Volgens CEO Ken Allen van DHL Express is de prijsstijging nodig om de service hoog te houden en een concurrerend aanbod op de lange termijn te waarborgen.

DHL breidt Same Day wagenpark voor spoedservice uit‘We hebben een expresnetwerk waarin we elk jaar ongeveer 500 miljoen euro investeren. Onze belangrijkste investeringen in 2014, waaronder nieuwe en verbeterde faciliteiten in Japan, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en het Verenigd Koninkrijk en extra vluchten in alle regio’s, versterken dit netwerk verder. Zeker zo belangrijk zijn onze aanzienlijke investeringen in onze medewerkers met ons Certified International Specialist-programma, gericht op het bewerkstelligen van een klantgerichte cultuur bij DHL. Al deze maatregelen zijn erop gericht onze klanten succesvol te verbinden met hun internationale partners.’

DHL Express past jaarlijks zijn prijzen aan, rekening houdend met de inflatie en andere kostenstijgingen in elk van de meer dan 220 landen en gebieden die het bedient. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van lokale omstandigheden en gelden, binnen contractuele afspraken, voor alle klanten. (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief