DHL Parcel biedt voordelige 24-uurs pakketservice

664

UTRECHT – DHL Parcel biedt met ingang van maandag 2 februari een 24-uurs verzendservice voor 5 euro. Van maandag tot en met vrijdag wordt een zending die voor 16.00 uur is afgeleverd bij een DHL Parcelshop de volgende dag afgeleverd bij een van de andere meer dan 1.000 Parcelshops in Nederland.

DHL Parcel biedt voordelige 24-uurs pakketservice  Ook op een huisadres afleveren is mogelijk; de prijs is dan € 5,75. Daarnaast zijn er nog extra services, zoals thuis ophalen of verzekerd verzenden. Daarmee heeft DHL Parcel in Nederland de aantrekkelijkste verzendtarieven voor pakketten van particulieren en kleine webshops. Voor deze laatste groep is de verzending nog aantrekkelijker, omdat de bedragen inclusief 21% btw zijn.

Buitenland

Buitenlandse bestemmingen gaan ook een dag winnen door deze serviceverbetering. Behalve in de DHL Parcelshops kunnen pakketten in Nederland ook worden afgeleverd in de Parcelstations van DHL; dat zijn de pakketkluizen waar de ontvanger met een per sms toegezonden code zijn pakket kan afhalen. Afleveren aan huis doet DHL Parcel van maandag tot en met zaterdag, in zelfgekozen tijdvensters, ook ’s avonds. (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief