DHL opent 1000-ste Parcelshop in Coop supermarkt Ridderkerk

729

DHL Parcel heeft vandaag het 1000ste servicepunt geopend in de Coop supermarkt in Ridderkerk. Tevens was dit het startsein voor het gebruik van de nieuwe naam voor de servicepunten. Die heten voortaan DHL Parcelshop.

DHL opent 1000-ste Parcelshop in Coop RidderkerkDe opening werd verricht door Monique van der Voort, supermarktmanager van de Coop in Ridderkerk, samen met Hans Kraaijenbrink van DHL Parcel.

Groeiend aantal

In een DHL Parcelshop kunnen klanten terecht om hun pakje op te halen of te verzenden. Daaronder ook retourzendingen voor online winkels. Vaak een uitkomst voor mensen die overdag niet thuis zijn. Tevens kunnen particulieren terecht voor het verzenden van hun pakje, binnen en buiten Nederland.

‘Het verheugt ons dat het 1000ste servicepunt in een Coop wordt geopend’, zegt Kraaijenbrink. ‘Twee sterke en bekende merken die samen het leven van onze klanten weer een stukje makkelijker maken. We breiden het aantal Parcelshops sterk uit met daaronder een groeiend aantal Coop supermarkten.’
Volgens Monique van der Voort past de Parcelshop helemaal in de servicegedachte van Coop. ‘Tijdens de ruime winkeltijden die er gelden bij de servicebalie van onze Coop kunnen onze klanten nu ook terecht voor het ophalen of retourneren van hun online aankopen. Dat past helemaal in de servicegedachte van Coop.’

Innovaties

Ongeveer 96 % van alle Nederlanders heeft volgens DHL al een Parcelshop binnen een straal van vier kilometer van zijn of haar huis. ‘Deze reeds aanzienlijke dekking wordt de komende tijd nog beduidend vergroot. De uitbreiding van het aantal Parcelshops is onderdeel van veelomvattende investeringen in innovaties die DHL Parcel in Nederland doet om het online winkelen te vergemakkelijken. De innovaties omvatten onder meer maandag- en avondlevering, Parcelstations (pakketkluizen), tijdvensterlevering en meer geavanceerde track- en trace-opties en e-mailnotificatie.’ (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief