DHL Freight versterkt zijn Europese groupagenetwerk

772

DHL Freight versterkt zijn Europese groupagenetwerk

EINDHOVEN – DHL Freight heeft de afgelopen periode zijn Europese groupagenetwerk versterkt. Het aantal directe, dagelijkse lijnen is uitgebreid naar vijftig bestemmingen binnen Europa. Daarmee zijn de belangrijkste delen van Frankrijk en Duitsland vanuit heel Nederland te beleveren met een service van deur tot deur binnen 24 uur.

Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Polen hebben een looptijd van 48 uur, evenals delen van Scandinavië. Het totaal aantal Europese terminals voor groupagevervoer bedraagt 105, waarmee DHL Freight tot de top van groupagetransporteurs behoort.

Behalve aan de uitbreiding van het groupagenetwerk is ook gewerkt aan optimalisatie van interne processen. Verder werd er een aparte afdeling Customer Service ingesteld. Uit oogpunt van digitale bereikbaarheid werd een website ingericht, www.dhlpallet.nl, waarmee direct online boekingen kunnen worden gemaakt.

Honger

Rond deze ontwikkelingen is een virale marketingcampagne gestart, waarbij op wisselende locaties langs de snelweg in Nederland een grote stellage van pallets verschijnt die het woord HUNGRY vormt. Die symboliseert de honger die voortkomt uit de verbeteringen in het netwerk, maar vooral ook uit de passie en gedrevenheid van de medewerkers.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief