Derde wagen van Rijkswaterstaat in één week aangereden

732

Op de A58 is opnieuw een wegwerkersauto van Rijkswaterstaat aangereden. Het is de derde wagen van RWS in vier dagen tijd die wordt aangereden vanwege het negeren van een rood kruis boven de snelweg.

Derde wagen Rijkswaterstaat in één week aangeredenDit weekeinde werd op de A12 ook al een wegwerkersauto van Rijkswaterstaat aangereden. De medewerkers van RWS bleven ongedeerd. Niemand zat in de auto.

Rood kruis

Begin juli zorgden tientallen automobilisten voor een gevaarlijke situatie door een rood kruis te negeren op de A16. Na een pechgeval met een vrachtwagen werd daar een rijbaan afgesloten zodat de hulpverleners hun werk veilig konden doen. De bestuurders negeerden het rode kruis en reden met hoge snelheid vlak langs de hulpverleners.

Vrachtwagen

Midden juni reed op de A32 van Meppel naar Heerenveen een vrachtwagen op een botsabsorber van wegwerkers. De wegwerkers waren bezig met maaiwerkzaamheden in de berm toen de vrachtwagen op de botsabsorber botste. De wegwerker die in de ‘pijlwagen’ zat moest voor controle naar het ziekenhuis, de 48-jarige chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief