De Winter Logistics ontvangt keurmerk TLN

441

De Winter Logistics uit Honselersdijk heeft het Keurmerk Transport en Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De Winter Logistics laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

De Winter Logistics is actief in het sierteeltvervoer en beschikt over eigen vestigingen op de vijf veilingcentra, namelijk Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg, Venlo/Herongen en Bleiswijk. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Met de deelname aan het Keurmerk Transport en De Winter Logistics ontvangt keurmerk voor hoge kwaliteitLogistiek, wil De Winter Logistics zich zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De Winter Logistics heeft het Keurmerk Transport en Logistiek met de specialisatie Sierteeltvervoer ontvangen. De specialisatie staat daarbij garant voor de vakkennis en inzet van het juiste materieel.

Imago
Volgens Bas Ruiterman – coördinator Kwaliteit binnen De Winter Logistics – laat het Keurmerk Transport en Logistiek zien dat de logistieke dienstverlener een betrouwbare partner is voor opdrachtgevers en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus genomen wordt. ‘We leiden ons bedrijf met respect voor mens, natuur en maatschappij. Dat straalt weer positief af op ons imago. Het keurmerk Transport en Logistiek borgt namelijk kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt daarom ook van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap en continuïteit.’ (Bron: De Winter Logistics)

Volg TotaalTrans op Twitter