De Winter Logistics introduceert ‘busdienst’ tegen flexibele prijs

548

Logistiek dienstverlener De Winter Logistics heeft een nieuwe transportservice geïntroduceerd. Voor orchideeënprovider Logico gaat het bedrijf op een aantal vaste tijden orchideeën ophalen bij kwekers en bezorgen bij klanten.

Uniek aan de ‘busdienst’ is dat Logico daarbij zelf de prijs kan bepalen. Naarmate het volume hoger is, daalt de prijs. Voor Logico heeft de busdienst als voordeel dat De Winter Logistics introduceert busdienst tegen flexibele prijsde orchideeënkwekers en zijzelf hiermee meer structuur krijgen in hun logistiek, verwerking en commercie.

Structuur
De busdienst staat naast de reguliere transportservice van De Winter Logistics. Logico kan zelf bepalen of er gebruik wordt gemaakt van vrachtwagens op afroep of dat er een beroep wordt gedaan op de busdienst service. Het grote voordeel voor de opdrachtgevers is dat zij met de nieuwe vorm van dienstverlening structuur krijgen in de dienstverlening. Door deze dienstverlening worden ze betrouwbaar naar hun klant en kunnen zij goede afspraken maken. Daarvoor rijdt de busdienst meerdere malen per dag langs de kwekers en kan Logico bepalen of zij er wel of geen gebruik van maken. Bovendien kan Logico zelf het tarief van de service bepalen. Naarmate de beladingsgraad hoger is, gaan de kosten omlaag.

Sneller bij de klant
Net als veel kwekers is het ook voor Logico belangrijk producten sneller bij de klanten te krijgen, waardoor mede de betrouwbaarheid wordt vergroot. ‘We hebben voor deze nieuwe vorm van transport gekozen, omdat het meer structuur aanbrengt in onze logistieke en commerciële organisatie. Zo hoeven wij niet continu na te denken over het plaatsen van een order om een auto te bestellen,’ zegt Logistiek manager Larry Noordam van Logico. ‘Ook onze klanten weten nu beter waar ze aan toe zijn. We kunnen nu zeer betrouwbaar aangeven wanneer een klant zijn karren kan verwachten. Ook enkele partners van Logico – eveneens klant bij De Winter Logistics – maken gebruik van de busdienst.’ (Bron: De Winter Logistics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief