De Jong-Grauss Transport koopt elf DAF XF Euro 6 trekkers

578

De Jong-Grauss Transport uit Hoogvliet heeft elf nieuwe DAF XF Euro 6 trekkers ontvangen. Onder de trekkers is een DAF XF 460 FTG trekker, uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, die speciaal is aangeschaft voor het LZV transport.

De Jong-Grauss Transport koopt elf DAF XF Euro 6 trekkersTruckland Zuid-Holland leverde de DAF XF 460 FTG trekker samen met drie DAF XF 410 FT trekkers, uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR M-13 motor en zeven DAF XF 440 FT trekkers, uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, aan De Jong-Grauss Transport. De elf nieuwe DAF trekkers zijn uitgevoerd als Space Cab.

Royale koelkast
De elf DAF XF Euro 6 trekkers zijn uitgerust met een frontzicht camera, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, grote spiegels en zijruiten uit één stuk, Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Asisstant (DPA) die de chauffeur ondersteund met actuele ritgegevens en tips. Een royale koelkast, airco en luxe chauffeursstoel completeren het interieur.

Zeecontainers
De Jong-Grauss is voornamelijk actief in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Frankrijk in het transport van zeecontainers. Het bedrijf heeft 166 medewerkers en meer dan 145 vrachtwagens.

De Jong-Grauss Transport is sinds 2012 SQAS (Safety and Quality Assessments Systems) gecertificeerd volgens de strenge eisen van CEFIC (European Chemical Industry Council). (Bron: DAF)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter