DB Schenker Logistics verhuist

751

TILBURG – In maart zijn de directie en een aantal stafafdelingen van logistiek dienstverlener DB Schenker Logistics Nederland naar een andere locatie in Tilburg verhuisd. Door de continue organische groei van de logistiek en transportvestiging op industrieterrein Katsbogten, langs snelweg A58 in Tilburg, werd de beschikbare kantoorruimte ontoereikend.

DB Schenker Logistics brengt boten naar de Amsterdamse HISWAOm de binding met de operationele afdelingen niet te verliezen, is gekozen voor een locatie aan Maidstone (Tradepark 58), op een steenworp afstand van de oude locatie.

Prettig

‘Dit moderne en milieuvriendelijke pand sluit goed aan op onze MVOdoelstellingen,’ aldus Leon Janssen, CEO DB Schenker Logistics Nederland. ‘Naast het streven naar duurzame oplossingen, zowel in onze dienstverlening als in onze bedrijfsvoering, zorgen de hoge isolatiewaarde, daglichtinval, duurzame verlichting en bouwmaterialen bovendien voor een prettig werkklimaat.’

In Nederland is DB Schenker Logistics een van de marktleiders. DB Schenker staat nummer twee op de ranglijst van Top 100 Logistiek Dienstverleners 2015. Met zo’n 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, biedt DB Schenker Logistics complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief