DB Schenker en Maxell Europe hernieuwen logistiek contract

700

Maxell Europe Ltd. heeft de overeenkomst met DB Schenker Logistics als logistiek dienstverlener verlengd. De activiteiten omvatten een Europees distributiecentrum in Nederland, een distributiecentrum in Hongarije voor de Oost-Europese markt en distributie naar en van de warehouses.

Maxell en DB Schenker startten hun samenwerking in 2011 om de supply chain voor Maxell binnen Europa te optimaliseren en beheren. De geïntegreerde oplossing van warehousing en landtransport werd succesvol geïmplementeerd inclusief een uitgebreide EDI-oplossing. DB Schenker slaagde erin om het aantal warehouses in Europa van vier naar twee terug te brengen met handhaving van het bestaande serviceniveau.

Tevreden
Binnen de Maxell-organisatie zijn we zeer tevreden over DB Schenker als onze 3PL-dienstverlener voor Europese distributie’, aldus David Mulcahy, Operations DB Schenker en Maxell Europe hernieuwen logistiek contractManager Maxell Europe Ltd. ‘DB Schenker heeft steeds weer bewezen dat hun logistieke oplossingen en Europese dekking onze verwachtingen overtreffen. Via hun benadering van key account management en projectmanagement, heeft DB Schenker zowel onze supply chain geoptimaliseerd als de logistieke kosten gereduceerd.’

Content
‘We zijn heel content met de voortzetting van onze samenwerking met Maxell Europe Ltd. voor de komende drie jaar’, zegt Bart Coenen, BU Director Contract Logistics bij DB Schenker Logistics Nederland. ‘Door intensieve samenwerking van onze teams in Rotterdam en Boedapest hebben we een positieve werkrelatie gecreëerd die het mogelijk maakt om onze klant Maxell Europe Ltd. een optimale service te bieden.’

DB Schenker
DB Schenker Logistics is een van de marktleiders in Nederland. Met 2.500 medewerkers, 23 logistieke centra en kantoren op 17 strategische locaties, biedt DB Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek.

Maxell
Maxell heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van toonaangevende recordable media en energieproducten voor zowel consumenten als de professionele markt. Op dit moment is Maxell pionier op het vlak van stroomvoorziening en digitale opname voor mobiele en multimedia-apparatuur, met herschrijfbare dvd’s, optische schijven en SD-geheugenkaarten voor laptops, telefoons en PDA’s. Het Europese hoofdkantoor in Maidenhead (GB) ondersteunt alle vestigingen en distributeurs in heel Europa. (Bron: DB Schenker)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter