DB Schenker brengt na laatste tram boten naar de HISWA

601

AMSTERDAM – DB Schenker Logistics heeft in de nacht van 5 op 6 maart vier vaartuigen naar de Amsterdam RAI georganiseerd, waaronder het veertien meter lange, aangepaste zeiljacht ‘Live Your Dream’ van de stichting ‘Leef Je Droom’. Van 11 tot en met 15 maart 2015 staat Amsterdam RAI in het teken van de start van het nieuwe watersportseizoen tijdens de 60e editie van de HISWA Amsterdam Boat Show.

DB Schenker brengt na laatste tram boten naar de HISWAMet speciaal materieel werden de boten donderdagmiddag uit het water getild en op diepladers geplaatst. Het verdere transport van de Amstel naar de RAI gebeurde in de nachtelijke uren.

Laatste tram

Het nachtkonvooi moest het passeren van de laatste tram afwachten. ‘Nadat de tramleidingen waren ontkoppeld en de weg vrij was van obstakels, konden we de boten veilig naar de Amsterdam RAI vervoeren,’ aldus Özkan Aksoy, Head of Fairs National van DB Schenker Logistics Nederland. ‘Het gehele traject – van het uit het water takelen tot het binnenmanoeuvreren van de boten in de RAI – vergt uiterste precisie en vakmanschap. Gekwalificeerde en ervaren mensen zijn onontbeerlijk bij een dergelijk omvangrijk project.’

Bootshowervaring

DB Schenker Logistics heeft ruime logistieke ervaring bij bootshows zoals Duitsland (Düsseldorf, Hamburg, Friedrichshafen), Groot-Brittannië (Londen), Spanje (Barcelona), Italië (Genua), Monaco en de HISWA in de Amsterdam RAI, waar DB Schenker Logistics Nederland officieel logistiek dienstverlener is.

In Nederland is DB Schenker Logistics een van de marktleiders. Met zo’n 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, biedt DB Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek. (Bron: DB Schenker/Foto: Natasja Kalsbeek)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief