Danser Group lanceert nieuwe website

776

De Danser Group heeft een nieuwe website gelanceerd. In de nieuwe website van de containervervoerder zijn alle dochterondernemingen van de Danser Group geïntegreerd.

Danser Group lanceert nieuwe websiteDanser Group bestaat uit verschillende ondernemingen waaronder Danser Containerline, Danser Benelux, Danser Switzerland, Danser Belgium en Danser France. Op de website is ook de bedrijfsinformatie van de verschillende bedrijven binnen de Danser Group te vinden alsmede de contactinformatie van de verschillende vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

Activiteiten
Op de website komen verder alle activiteiten van de Danser Group aan bod. Naast de containerlijndiensten, de spoordiensten het voor-, natransport en de additionele diensten is er aandacht voor de project- en breakbulkactiviteiten en de short-sea diensten.
De rederij beschikt over tien eigen containerschepen en circa 50 charterschepen die ingezet worden op verschillende lijndiensten.

Social media
Vanaf de hoofdpagina zijn direct de laatste nieuws- en twitterberichten te lezen en de actuele waterstanden te zien. Verder is er een aparte website welke via mobiele devices goed benaderbaar is.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter