DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor Leo de Jong Transport

451

Blom-DSW heeft onlangs een DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab trekker afgeleverd aan Leo de Jong Transport uit Maasdijk. De nieuwe DAF XF wordt aangedreven door de Paccar MX11 Euro 6 motor met 440 pk in combinatie met een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak. Daarnaast is er gekozen voor een MX motorrem voor extra remvermogen.

De Jong Transport koos met het oog op aerodynamica voor een compleet spoilerpakket met fenders en side-skirts. Hiermee wordt een zo gunstig mogelijk brandstofverbruik en de DAF XF440 FT Euro 6 Super Space Cab voor Leo de Jong Transportdaarmee een lage CO2 uitstoot gerealiseerd. Daarnaast bouwde Blom-DSW de trekker op met een luxe Pioneer Radio/CD/Mp3 speler, CLANG laadinrichting, een 24V contactdoos en een VLG klapbord.

De auto is inde spuiterij van Blom-DWS volledig in de huisstijl van Leo de Jong gespoten. Hierbij is lijn met de nieuwe CF trekkers ook de grille meegespoten en de gehele cabine is tevens in blanke lak gespoten. Vervolgens is de XF door Tanco Reklame bestikkerd met de bedrijfslogo’s.

Leo de Jong Transport
Leo de Jong Transport is een logistieke dienstverlener met groupage als specialiteit. Het gaat daarbij om het transport van voedingsmiddelen volgens de HACCP-richtlijnen naar het noordelijkste puntje van Nederland en het vervoer van bouwmaterialen naar hartje Rotterdam. Het bedrijf kan de producten geconditioneerd opslaan bij vijf graden Celsius en buiten opslaan als die goederen pas over twee weken een definitieve bestemming krijgen. (Bron: Blom-DSW)

Volg TotaalTrans op Twitter