DAF XF Euro 6 trekker voor Legro

674

Directeur Sjef Swinkels van Legro heeft onlangs de sleutels ontvangen van de nieuwe DAF XF Euro 6 trekker uit handen van verkoper René Geurts bij Loven Truck Helmond. De optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurs-comfort zijn bij Legro de uitgangspunten geweest voor deze aanschaf.

De DAF XF 460 FTG Space Cab 6×2 trekker met gestuurde voorloopas is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Met Day Time Running Lights, gegalvaniseerde stalen bumper, koplampen uitgevoerd in DAF XF Euro 6 trekker voor Legroonbreekbaar Lexan, verstelbare dakspoiler en de nieuwe aerodynamische hoekspoilers en fenders, die bijdragen aan een verdere verlaging van het brandstofverbruik, is de DAF XF de maatstaf voor maximale efficiency. De werk- en leefruimte is ongeëvenaard en biedt de chauffeur alle comfort: een royale koelkast, ruim 675 liter opbergruimte, luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met ritgegevens. De schuifvloertrailer is geleverd door Knapen Trailers in Deurne. De nieuwe DAF is aangeschaft door Legro Transport en wordt met name ingezet voor het transport van substraten naar Engeland.

De Legro groep bestaat uit:

  • Legro Potgrond produceert en verkoopt potgronden en substraten voor de professionele- en consumentenmarkt met productielocaties in Helmond en Asten.
  • Topterra Holland produceert dekaarde voor de champignonteelt, met productielocaties in Wanssum en Worpswede (Duitsland).
  • Legro Australia met een verkoopkantoor voor dekaarde en substraten in Melbourne.
  • Legro Transport gevestigd in Helmond verzorgt het onderhoud aan het wagenpark en het transport van grondstoffen en eindproducten.
  • Kalloveen veenterminal in België. Samen met Kalloveen heeft Legro 3000 ha veenvelden in Letland en Estland. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief