DAF voor Hem

513

ZOETERWOUDE – Directeur Richard Besseling van Hem Transport heeft onlangs een DAF XF Super Space Cab in ontvangst genomen. Joep van der Aar, fleet sales manager bij DAF Nederland, was bij de overhandiging van de DAF XF in Zoeterwoude aanwezig.

DAF voor Hem‘Het, zo betrouwbaar, tijdig en correct mogelijk laden, transporteren en afleveren van de goederen, volgens de wensen van de opdrachtgevers is voor ons de kracht van de onderneming’, zegt Besseling die samen met zijn vrouw Monique en zus Linda al jaren de vaste transporteur voor Brouwerij Heineken zijn. Voor de vestigingen in Zoeterwoude, Wylre en Den Bosch rijdt Richard dagelijks met de producten naar de afnemers, de groothandel, DC en drankenhandel in Nederland, zonodig zeven dagen per week.

De DAF

De DAF XF 510 FTG 6×2 Super Space Cab trekker is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een luchtgeveerde aangedreven achteras en een gestuurde voorloopas. De bumper is van gegalvaniseerd staal met halogeen koplampen van onbreekbaar Lexan, skylights, verstralers geïntegreerd in het cabinedak, dakspoiler, fenders en dagverlichting De XF heeft een extra grote brandstoftank van 750 liter en een AdBlue-tank van 90 liter. Het cabine-interieur is ongeëvenaard met ruim 530 liter aan opbergruimte. Een Luxury Air chauffeursstoel met stoelverwarming, een Xtra Comfort-pocketveringmatras van 15 cm dik, koellade van 42 liter, standverwarming en airconditioning. Voor de veiligheid van de chauffeur is er Electronic Vehicle Stability Control (VSC) voor actieve rijveiligheid, het DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en het unieke DAF Night Lock dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief