DAF trekkers voor ATT

483

ALBLASSERDAM – Hendrik de Haan, directeur/eigenaar van ATT Alblasserdam, ontving onlangs de sleutels van twee DAF CF Euro 6 trekkers uit handen van Hein van der Sar, accountmanager bij BEST Trucks. Eén van de twee trekkers wordt speciaal ingezet voor het wegvervoer van gevaarlijke stoffen (ADR.)

DAF trekkers voor ATTBeide DAF CF 460 FT Space Cab trekkers zijn uitvoering i met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, aluminium brandstoftank van 730 liter een AdBlue-tank van 60 liter en een extra lang bordes met opstap. De cabine van de CF, uitgevoerd met dakspoiler en fenders en skylights in het cabinedak, is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, met zeer veel veiligheid, comfort en bedieningsgemak. Zo ondersteunt bijvoorbeeld de DAF Driver Performance Assistant (DPA) de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Petrochemie

Opgericht door Hendrik de Haan in 1971 heeft ATT zich met achttien medewerkers gespecialiseerd in de petrochemische (bulk)sector en rijden zij met vijftien wagens, waaronder kieptrailers, in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Met bulkcontainers worden voornamelijk granulaten onder meer voor Bruhn Spedition, vanuit de havens in Rotterdam, Antwerpen en vanuit Moerdijk, getransporteerd.

Door middel van een trekker met compressor en een trailer voorzien van een rotary valve worden de containers leeg gedrukt in een silo. Hiervoor kunnen 20, 30 en 40 foot containers worden ingezet. Met 20 en 23 foot tankcontainers worden vooral vloeibare food gerelateerde goederen vanuit de havens in Rotterdam en Antwerpen naar de afnemers vervoerd. ATT beschikt over ADR-gecertificeerde voertuigen. Voor het leveren van een optimale service aan de klanten zijn alle wagens uitgerust met een GPS-tracking systeem. Om nog efficiënter te werken kunnen er voor de klanten LZV voertuigen worden ingezet.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief