DAF Euro 6 trucks voor Van der Meijden Transport

599

Wim en Pieter van der Meijden van Van der Meijden Transport hebben onlangs twee DAF Euro 6 voertuigen, één CF en één LF, in ontvangst genomen. De voertuigen worden ingezet voor distributie vervoer bij Rutex Logistics in Alphen aan den Rijn.

De DAF CF 400 FT 4×2 trekker met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor is uitgerust met zwaailampen, koplampen van onbreekbaar Lexan en Day Time Running Lights DAF Euro 6 trucks voor Van der Meijden Transportvoor uitstekende zichtbaarheid. D e nieuwe DAF CF is de ideale truck voor het bouwtransport met een zeer comfortabele cabine, die optimaal toegankelijk is, met een nieuw dashboard volledig rondom de chauffeur ontworpen, Luxury Air chauffeursstoel en royale opbergvakken.

Zescilinder
De DAF LF 220 FA 4×2 bakwagen met verlengde dagcabine en de zescilinder PACCAR PX-7 motor, is uitgerust met halogeen koplampen, mistlampen, dakspoiler en verstelbare fenders. De nieuwe DAF LF heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse, is flexibel en allround inzetbaar. De LF is optimaal toegankelijk dankzij portieren die wijd open slaan (90 graden).

Beide voertuigen zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), die de chauffeur ondersteunt met ritgegevens.

Van der Meijden Transport
Wim en Pieter van der Meijden, inmiddels de derde generatie, zorgen samen met 41 medewerkers voor het transport naar hoofdzakelijk de Benelux en Duitsland van prefab betondelen, zoals liggers, vloeren, wanden en kolommen van diverse afmetingen. Binnen Nederland neemt Van der Meijden Transport met speciaal zwaar transport en het transport ten behoeve van de bouwnijverheid een vooraanstaande plaats in en is het marktleider in het transport van zware lange brugliggers. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief