DAF CF Euro 6 voor Van der Putten metaal- en glasrecycling

438

Van Hooft Bedrijfswagen heeft onlangs een DAF CF 410 FAS aan Van der Putten metaal- en glasrecycling uit Den Bosch afgeleverd. Het is inmiddels de vierde generatie DAF die Van Hooft aan Van der Putten leverde.

De DAF is voorzien van koplampen met LED-technologie en Day Time Running Lights. Uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een handgeschakelde versnellingsbak, een 9 tons voor- en luchtgeveerde achterassen, is de DAF CF hét nieuwe gezicht van Van der Putten.

DAF CF Euro 6 voor Van der Putten metaal- en glasrecycling Werkomgeving

De super Air Alcantara lederen chauffeursstoel, airconditioning en standkachel, het Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), bieden daarnaast ook de ideale werkomgeving. De DAF is voorzien van een container haakarm systeem geleverd door Kluitmans in Berkel-Enschot. De nieuwe DAF CF wordt vooral ingezet binnen de Benelux, waar deze, meestal maximaal beladen en met aanhangwagen, dankzij de het lage eigen gewicht van de CF niet boven de 33 ton netto komt.

Van der Putten

Van der Putten heeft elf medewerkers en meer dan zeventig jaar ervaring in het inzamelen en verwerken van ferro- & non ferrometalen en glas. Alle binnenkomende goederen worden afgestort op een vloeistofdichte vloer en door de medewerkers gecontroleerd op verontreinigingen. Tevens zijn er op de los- en laadlocatie radioactiviteit detectoren aangebracht. Met het Track en Trace systeem kunnen de klanten het totale verwerkingsproces volgen en weten zij exact waar de goederen zich bevinden. Van der Putten beschikt over ruim 450 containers van 1 tot 40 m3. (Bron: DAF)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief