DAF CF Euro 6 voor Omega Containertransport

533

DEN HAAG – Directeur Jeroen Basten van Omega Containertransport heeft onlangs van accountmanager Jos Braakman van BLOM-DSW, de sleutels van zijn nieuwe DAF CF Euro 6 ontvangen. Omega zamelt in Zuid-Holland afval in en verwerkt deze.

DAF CF Euro 6 voor Omega Containertransport Omega gaat de nieuwe DAF CF vooral regionaal inzetten in Zuid-Holland. De CF 6×2 is uitgevoerd met een luchtgeveerde aangedreven achteras, een gestuurde voorloopas, en is opgebouwd met een afvalperswagenopbouw GPM III 20H25 van Geesink.

De DAF

De DAF CF 290 FAG, met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, is uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een sterke bumper van gegalvaniseerd staal met koplampen vervaardigd van onbreekbaar Lexan en Day Time Running Lights voor uitstekende zichtbaarheid overdag. De nieuwe cabineophanging met een ongekend rijcomfort zorgt voor gemakkelijk in- en uitstappen en is de ideale werkomgeving voor de chauffeur, die plaats neemt op een Luxury Air stoel met verstelbare schoudersteun en stoelverwarming. De automatische temperatuurregeling handhaaft de cabinetemperatuur, die door de bestuurder is ingesteld, en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief