DAF CF Euro 6 Space Cab voor Bandsma Bultje Verhuizingen

779

Onlangs ontving Folkert Jan Bandsma, directeur van Bandsma Bultje, de sleutels van de nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 Space Cab met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor, uit handen van Heine de Vries, verkoper bij Cosmo Trucks Leeuwarden.

De DAF CF met handgeschakelde versnellingsbak is uitgerust met in de gegalvaniseerde stalen bumper geïntegreerde mistlampen, LED-verlichting in de koplampen en skylights in het cabinedak. Een Luxury Air chauffeursstoel, slaapruimte met een bed van 2,50 meter, zeer ruime opbergvakken, koellade van 33 liter en standverwarming. DAF CF Euro 6 Space Cab voor Bandsma Bultje VerhuizingenAutomatische temperatuurregeling (ATC) en airconditioning, zorgen voor een perfecte werkomgeving voor de chauffeur. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt daarbij om zo zuinig mogelijk rijden. De opbouw is van Luchtenberg Carosseriebedrijf in Uithuizen. De DAF CF wordt ingezet voor het nationale en internationale verhuis transport.

Bandsma Bultje
Folkert Jan Bandsma is zeer tevreden over de samenwerking. ‘Al meer dan 35 jaar is de dealer voor ons het aanspreekpunt bij de aanschaf van een nieuwe truck. Samen werken we aan een perfecte voertuig samenstelling. Er is een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan onze voertuigen wordt door de dealer verzorgd.’

Bandsma Bultje is al meer dan 90 jaar thuis in de verhuismarkt. Het familiebedrijf heeft twaalf medewerkers. (Bron: DAF)

Volg TotaalTrans op Twitter