DAF bakwagen voor Van Kessel Ventilatie

647

kessel

EINDHOVEN – Bert van Kessel, directeur Van Kessel Marine & Offshore, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen van Hans Wijnmaalen, account manager sales bij Truckland Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Colin, die directeur is van Van Kessel Ventilatie, zijn zij eigenaar van beide ondernemingen.

De DAF CF 220 FA bakwagen met de krachtige 6,7 liter PACCAR PX-7 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak heeft een dagcabine, verstelbare dakspoiler en mist- en koplampen in de gegalvaniseerde stalen bumper. Het lichte en sterke chassis zorgt voor nog meer laadvermogen en is voorzien van een gesloten laadbak met een D’Hollandia laadklep en een aluminium brandstoftank van 340 liter. In de comfortabele cabine is het eenvoudig in- en uitstappen en de luxe chauffeursstoel biedt een excellente zithouding. Er zijn ruime opbergvakken, airconditioning en standkachel met uitstekende lucht- en ventilatiestromen, een achterzichtcamera en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt bij het zo zuinig mogelijk rijden. De DAF CF wordt ingezet voor de opdrachtgevers in Nederland en België.

Van Kessel Ventilatie

Van Kessel Ventilatie verzorgt met dertig eigen werknemers alle werkzaamheden op het gebied van luchtbehandeling- en ventilatiesystemen. De productie van de luchtkanalen en componenten wordt al meer dan dertig jaar uitgevoerd bij Achenbach GmbH in Hürth Duitsland. De productie van spoed- kanaalstukken worden in eigen werkplaats geproduceerd, waardoor zij snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van de opdrachtgevers. Tijdens de uitvoering op het werk, controleert de montage-inspecteur wekelijks de projecten op kwaliteit. Service, klantgerichtheid en kwaliteit worden duidelijk onderstreept, door na de oplevering van het project, met een door de Branchevereniging uitgegeven LUKA-kwaliteitscertificaat.

Marine & Offshore

Dé luchttechnische specialist in het aanbrengen van mechanische ventilatiesystemen en gespecialiseerd in de marine en offshore sector. Met een team ervaren specialisten installeren en renoveren zij complete ventilatiesystemen, inspecteren deze en verrichten onderhoud aan bestaande systemen van onder andere binnenvaartschepen, riviercruises en offshore olieplatforms. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief