Dachser transporteert een koe voor Herman den Blijker

580

Dachser Netherlands heeft onlangs een bijzonder pakket naar Noorwegen vervoerd voor het populaire RTL-programma ´Herman gaat ver´ van topkok Herman den Blijker.

Voor ´Herman gaat ver´ reist de chefkok naar het buitenland om noodlijdende restaurants een helpende hand te bieden. Herman en zijn team nemen het Dachser verzorgt transport rood-wit-blauwe koerestaurant grondig onder handen: het restaurant wordt verbouwd, de menukaart wordt aangepast en de koks krijgen nieuwe kooktechnieken aangeleerd.

Hollandse koe
Dit seizoen was Herman den Blijker in Noorwegen. In Baerums Verk, een klein dorpje vlakbij Oslo, runt de Nederlandse Roel al ruim zeventien jaar een pannenkoekenrestaurant. De eerste jaren liep het restaurant erg goed, maar de laatste tijd ging het bergafwaarts. Herman den Blijker besloot Roel te helpen en het restaurant grondig onder handen te nemen. Omdat het restaurant het enige Nederlandse pannenkoekenhuis in Noorwegen is, wilde Herman den Blijker het pannenkoekenhuis een Hollands tintje geven. Hij besloot een plastic koe over te laten komen uit Nederland. Logistiek dienstverlener Dachser werd gevraagd deze koe te vervoeren naar het Hoge Noorden. De rood-wit-blauwe koe fungeert sindsdien als dé mascotte van het Hollandse pannenkoekenrestaurant.

Deze aflevering van ´Herman gaat ver´ wordt aanstaande dinsdag 3 juni om 21.25 uur uitgezonden op RTL4. (Bron: Dachser)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief