Dachser levert truck voor finale Sterkste Man van Nederland

495

Logistiek dienstverlener Dachser levert de truck voor de finale van de Sterkste Man van Nederland op 12 juli in Meppel. De deelnemers moeten de veertien ton zware truck vooruit trekken.

Volgens Dachser staan sport, beweging en een gezonde levensstijl hoog in het vaandel bij de logistiek dienstverlener. ‘Met het leveren van een truck voor het onderdeel truck pulling, leveren we een bijdrage die perfect bij ons als logistiek dienstverlener past’, legt directeur Aat van der Meer van Dachser Netherlands uit.

Dachser ziet omzet met 13,2% stijgen tot 4,99 miljard euroTwaalf toppers

Het is de 28e keer dat de strijd om de Sterkste Man van Nederland losbarst. Het is voor het eerst dat het evenement plaatsvindt in Meppel, aan de Gasgracht. Twaalf toppers uit heel Nederland, die zich eerder dit jaar tijdens de voorrondes hebben geplaatst voor de finale, verschijnen aan de start. Jarno Hams gooit deze editie alles in de strijd om het Nederlandse record als achtvoudig kampioen te behalen. Hij neemt het onder andere op tegen Jan Wagenaar, Alex Moonen, Niels Gordijn en Fouad Hsaini.

Programma

Het Nederlands Kampioenschap start om 13.00 uur aan de Gasgracht in Meppel en is gratis toegankelijk. Het evenement wordt gepresenteerd door oud-judoka Dennis van der Geest. RTL7 maakt de hele dag opnames, die op 20 en 27 september om 18.00 uur worden uitgezonden. (Bron: Dachser)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief