Dachser gaat samenwerken met Bakker Logistiek

1012

Internationaal logistiek dienstverlener Dachser gaat per 1 juli samenwerken met het Nederlandse familiebedrijf Bakker Logistiek Groep. Vanaf oktober bieden de dienstverleners als partner in het European Food Network de productfamilie ‘vivengo’ voor gestandaardiseerde vervoersdiensten op de markt.

Dachser gaat samenwerken met Bakker Logistiek Bakker Logistiek biedt logistieke diensten aan op het gebied van versproducten en geconditioneerde en ongekoelde levensmiddelen. Het bedrijf beschikt in Nederland over negen vestigingen en 260.000 vierkante meter aan warehouseruimte. Bakker Logistiek heeft meer dan 300 klanten.

Alfred Miller ziet als managing director European Food Logistics van Dachser het familiebedrijf als een goede basis voor een betrouwbare en succesvolle samenwerking in de toekomst.
Ewoud Broersma, directeur van Broersma Logistiek waartoe Bakker Logistiek behoort, vertrouwt op de exportkracht van de multinationals. ‘Wij kunnen Europawijde intelligente diensten aanbieden die in het bijzonder interessant zijn voor grote internationale klanten.’

Meer wegvervoer:
FNV: ‘Brink’s maakt misbruik van komst Geldservice Nederland’
Hongarije voert op 6.513 kilometer aan wegen tol in
TVM: ‘Transportsector moet innoveren’
Transport steunt ‘Bouw nou op!’
DEEN Nederlands Kampioen Speed Docking 2013