Dachser gaat joint venture aan in Indonesië

651

Dachser zet zijn wereldwijde expansie op het gebied van Air & Sea Logistics verder voort. De logistiek dienstverlener heeft in Indonesië een joint venture opgericht, die sinds 18 november operationeel is.

Dachser gaat joint venture aan in IndonesiëPT Dachser Indonesië biedt een breed pakket aan diensten: van lucht- en zeevracht tot douaneverwerking. De joint venture, waarvan Dachser de grootste aandeelhouder is, opereert momenteel met 25 werknemers vanuit het hoofdkantoor in Jakarta. In 2014 zullen er in het land meerdere locaties bijkomen. ‘Onze aanwezigheid in Indonesië betekent dat we, na Singapore, Thailand, Vietnam en Maleisië, een voet aan de grond krijgen in een ander, sterk groeiend Zuidoost-Aziatisch land. Op deze manier breiden wij niet enkel ons dienstenportfolio voor intra-Aziatisch transport uit – onze samenwerking met Singapore is in deze context bijzonder belangrijk – maar voegen wij deze regio ook toe aan ons wereldwijde logistiek netwerk,’ zegt Thomas Reuter, Managing Director van Dachser Air & Sea Logistics.

Waardevolle expertise
Steven Ryan, al meer dan twintig jaar actief in de sector, kreeg de opdracht om de activiteiten in Indonesië in goede banen te leiden. Hij is sinds kort werkzaam bij Dachser en zal in de toekomst rapporteren aan het regionaal management dat gevestigd is in Singapore. Hij wordt bijgestaan door de mede-eigenaar van de joint venture, Hasmijati Koto, een professional op logistiek gebied met een langdurige en gedegen reputatie in het land. De nieuwe joint venture maakt een goede start, dankzij waardevolle expertise, contacten en knowhow. (Bron: Dachser)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter