D. Speksnijder Transport neemt Huybregts Logistics over

644

D. Speksnijder Transport in Hazerswoude neemt per 1 november C. Huybregts Logistics in Tilburg over. Het gaat om de geconditioneerde warehousing en distributie-logistiek. Alle medewerkers en bedrijfsleiding gaan mee.

D. Speksnijder Transport neemt Huybregts Logistics overC. Huybregts is vooral actief in winkeldistributie in opdracht van grootwinkelbedrijven alsmede aanvoer van frisdranken in de Benelux naar alle retail-organisaties en groothandels. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met contractvervoer voor diverse opdrachtgevers. Volgens Leo Nolen van C. Huybregts is meer synergie en verdere optimalisatie in het totale transport- en distributienetwerk doel van de overname.

Marktkansen
Adriaan Speksnijder ziet met de toevoeging van C. Huybregts in combinatie met de vestigingsplaats Tilburg goede marktkansen in de distributie en warehousing van geconditioneerde levensmiddelen.

Eerder dit jaar nam D. Speksnijder al DistributieUnit in Bergschenhoek over. D. Speksnijder heeft straks 275 medewerkers en 135 voertuigen. (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter