Consolid Rail naar eigen vestiging in Rotterdam

649

Omdat er veel vertrouwen is in de toekomst, en met name in de toekomst van de railsector, heeft Consolid voor deze sector een nieuwe eigen vestiging geopend in Rotterdam, aan de Albert Plesmanweg..

Consolid Rail naar eigen vestiging in Rotterdam Donderdag 23 mei opende directeur/eigenaar Dennis Mortier officieel de vestiging met een stukje historie over Consolid, vanaf de start in het personenvervoer in 1990 tot heden, en sprak hij uit ook in de toekomst een belangrijke flexibele partner te willen zijn voor alle klanten. Consolid wil, vooral door veel op te leiden, het verschil maken en zorgen voor een structurele aanwas van machinisten om toekomstige tekorten het hoofd te bieden.

In aanwezigheid van zo’n 40 genodigden, onder andere machinisten en klanten vanuit de railsector, werd de champagne ontkurkt en werd er geproost op het nieuwe pand en de toekomst.

Consolid is het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid. Met vestigingen door heel het land bedient het bedrijf 23 jaar klanten met flexibel inzetbare vakmensen, zoals (bus)chauffeurs, treinmachinisten en beveiligers.