CNV: ‘Bakker Logistiek probeert van personeel af te komen’

434

Bakker Logistiek Groep probeert via vaststellingsovereenkomsten de week voor kerst van mensen af te komen. Dat meldt Frans Westerman van CNV Vakmensen.

CNV wil duidelijkheid over reorganisatie Bakker Logistiek‘Vorige week heb ik nog met Bakker Logistiek gesproken. Er werd aangegeven dat men geen sociaal plan wilde afspreken, maar dat men het op een nette manier met het indirecte personeel wilde regelen. Nu hoor ik zowel vandaag als gisteren dat chauffeurs en loodspersoneel een vaststellingsovereenkomst aangeboden krijgen met het verzoek om deze maar zo spoedig mogelijk te tekenen. Als dat op een nette manier is, dan belooft dat nog veel ellende.

CNV Vakmensen adviseert dringend om géén vaststellingsovereenkomst te tekenen. CNV vakmensen adviseert daarnaast om elkaar op te zoeken want samen staan wij sterk.

Mochten leden of aankomende leden behoefte hebben om op 11 januari 2014 met elkaar en met CNV Vakmensen in gesprek te gaan, dan kunt u dat laten weten door te mailen naar apeldoorn@cnvvakmensen.nl. U kunt ook bellen, het telefoonnummer is 055-5264250. (Bron: CNV Vakmensen)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter