CMA CGM verhoogt tarieven containers in januari 2014

628

Rederij CMA CGM verhoogt de tarieven voor het vervoer van containers in januari 2014. Voor containers van Azië naar Noord-Europa moet per 6 januari 300 dollar per teu meer worden betaald.

CMA CGM ontwikkelt ‘uniek’ container informatiesysteemDezelfde datum gaat een prijsverhoging van 100 dollar per teu in voor containers van Azië naar het oosten van Afrika en van 250 dollar per teu voor containers van Azië naar de Zuid-Afrikaanse havens Durban en Port Elizabeth.

Voor containers van Azië naar West-Afrika moet per 10 janauri 150 dollar per teu meer worden betaald.

Per 1 januari verhoogt CMA CGM de tarieven voor containers van Azië naar Sri Lanka, Pakistan en West India met 100 dollar per teu, 15 januari komt daar nog eens 150 dollar per teu bovenop.

De tarieven voor containers van Azië naar de havens in het Midden-Oosten stijgen per 1 en 15 januari met 200 dollar per teu.

Voor het vervoer van containers van Azië naar Jeddah in Saoedi-Arabië, Ain Sokhna in Egypte, Djibouti, de haven in Soedan en Aden en Hodeidah in Yemen moet per 1 januari 300 dollar per teu meer worden betaald. Voor containers naar Jeddah stijgen de tarieven per 15 januari met 200 dollar per teu en naar havens rond de Rode Zee met 300 dollar per teu. (Bron: CMA CGM)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter