Christian Hoefnagels zet 5.000 euro op hoofd van truckdief

511

Christian Hoefnagels Internationaal Transport heeft een beloning van 5.000 euro uitgeloofd voor het vinden van de leider van een dievengilde die onlangs trucks ontvreemde bij de transporteur en verhuurder.

Christian Hoefnagels zet 5.000 euro op hoofd van truckdief Het bedrijf Miro B.V. uit Den Haag huurde onlangs trucks, opleggers en een bakwagen bij Hoefnagels, maar kwam niet terug met de voertuigen. Het ging om twee keer een DAF CF met schuiftrailer en een DAF LF bakwagen. De twee trucks met opleggers werden woensdag bij de Roemeense grens gevonden, de bakwagen is nog steeds zoek. Hoefnagels looft een beloning van 2.500 euro voor diegene die weet waar de bakwagen staat.

‘Dood of levend’

Het transportbedrijf veranderde de profielfoto op Facebook inmiddels in die van de leider van de dievenbende. ‘’We zetten 5.000 euro op zijn hoofd voor diegene die hem bij ons aflevert. Geen adres of zo, maar bij ons aan de balie op ons kantoor afleveren. Levend of dood maakt ons niet uit. Maar doe je zelf een plezier en laat hem leven. Wij zullen er meer van genieten dan jij zelf denk wij zo. Wij laten hem ook leven hoor. Stelen doen wij niet bij elkaar als ondernemers en zeker niet bij verhuurders. Want soms pak je dan de verkeerde.’

Voor Omroep Brabant geeft de vrouw van Hoefnagels toe dat de tekst deels sarcastisch is bedoeld. (Bron: Christian Hoefnagels)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief