Chauffeur strooiwagen beroofd

560

ROOSENDAAL – Een chauffeur van een strooiwagen is in de nacht van zaterdag op zondag in Roosendaal beroofd. Hij werd onder bedreiging van een mes gedwongen zijn jas af te geven.

PolitieautoDe man was rond één uur in de nacht aan het werk toen hij zijn wagen verliet om een paaltje open te maken bij de fietsbrug. Toen kwamen er drie jongemannen naar hem toe. Een van hen bedreigde hem met een mes en eiste geld. Het slachtoffer gaf uiteindelijk zijn jas af waarin zijn portemonnee en telefoon zaten.

Signalementen

Het slachtoffer omschreef de drie daders als volgt: dader 1, de man die met het mes dreigde, getinte huidskleur, 1.85 meter lang, slank postuur, donkere, nette kleding. Dader 2: getinte huidskleur, 1.75 meter lang, stevig postuur, bol gezicht, donker haar wat hij naar achteren droeg. Dader 3: 1.85 meter lang, slank postuur, donkere glimmende jas met capuchon en bontkraag.

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak. Bent getuige geweest van deze beroving? Of heeft u omstreeks 1.00 uur op de Iepenberg of in de buurt daarvan dit drietal gezien? Meld u dan bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief