Certificaten voor zes nieuwe Lean and Green Solutions

594

Connekt heeft woensdagmiddag de certificaten voor zes nieuwe Lean and Green Solutions uitgereikt tijdens Intertraffic in de RAI te Amsterdam. Lean and Green Solutions zijn producten of diensten die een bijdrage leveren aan CO2-reductie in de mobiliteit.

De certificaten gingen naar EasyDrive (Rietveld BV), NomadPower (NomadPower), Rijden op CNG (Ballast Nedam), JOSAM Uitlijnmethode (Nederman Nederland), Less Fuel Certificaten voor zes nieuwe Lean and Green SolutionsConditioner (Cleaner Globe BV) en FuelSave Diesel (Shell).

De certificaten werden uitgereikt door Michiel Jak van TNO, voorzitter van de Lean and Green Solutions Toetsingscommissie, en Lean and Green Solutions Ambassadeur Marco van Gelder van KPN.

Lean and Green
De Lean and Green Solutions maken deel uit van het Lean and Green programma van Connekt, een enthousiaste en groeiende community van bedrijven en overheden in de mobiliteitssector die laten zien dat concurrentiekracht en duurzaamheid hand in hand gaan door 20% CO2 binnen vijf jaar te besparen. De Lean and Green Star symboliseert het bereiken van deze prestatie. Lean and Green is gestart in de logistieke sector en breidt uit naar andere sectoren, zoals de personenmobiliteit, maar ook internationaal. (Bron: Connekt)

Volg TotaalTrans op Twitter