BVB Logistics ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

442

De directeuren Dirk en Jaap Vreeken van BVB Logistics uit De Lier hebben uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De Zuid Hollandse vervoerder laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

BVB Logistics ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekBVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met veertig eigen vrachtauto’s en een team van vijftig vaste medewerkers vervoeren ze dagelijks vrachten door heel Europa.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Volg TotaalTrans op Twitter