Butter Group voegt 65 nieuwe trucks toe aan wagenpark

468

De Butter Group heeft onlangs 65 nieuwe Scania, Mercedes en DAF trucks met euro-6 motoren aangeschaft. De eerste is woensdag 8 januari in gebruik genomen.

Butter Group voegt 65 nieuwe trucks toe aan wagenparkDe 65 nieuwe trucks zijn voor een groot deel uitbreiding van het bestaande wagenpark. De Butter Group is de afgelopen jaren sterk gegroeid. In 2013 werd het Europese netwerk versterkt met vestigingen in Duitsland en Hongarije. Om de komende jaren verdere groei mogelijk te maken wordt het wagenpark flink uitgebreid. Het totale aantal trucks passeert nu de 300.

Euro-6
De Butter Group kiest bewust voor trucks van A-merken om stilstand tot een minimum te reduceren en zo klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. ‘Daarnaast zijn veiligheid, rijcomfort en rendement natuurlijk belangrijke argumenten. De nieuwe trucks zijn uitgerust met bijzonder zuinige euro-6 motoren. In combinatie met de Butter lichtgewicht onderlossers wordt zo de laagst mogelijke CO2-emissie per vervoerde ton behaald. Daarmee zijn wij koploper in de markt van transport met bandwagens. (Bron: Butter Group)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter