Butter Group schaft 25 Scania Euro 6 Streamline trekkers aan

504

De Butter Group heeft 25 nieuwe Scania Euro 6 Streamline trucks aan het wagenpark toegevoegd. Gisteren leverde de Scania-vestiging Zwolle de eerste drie voertuigen af.

Butter Group schaft 25 Scania Euro 6 Streamline trekkers aanDe aankoop maakt deel uit van de verdere verduurzaming van de vloot en verlaging van de totale CO2-uitstoot. De Scania’s zijn voorzien van de nieuwe Streamline cabine met een spoilerset en andere brandstofbesparende features. De 410 pk motoren maken uitsluitend gebruik van SCR als nabehandeling. De 450 pk heeft een combinatie van SCR en EGR.

Butter Group
De Butter Group is gespecialiseerd in het transport van losgestorte agrarische producten in Europa. De Butter Group beschikt over vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Polen en Hongarije. De trucks rijden zeven dagen per week en vervoeren jaarlijks ruim drie miljoen ton. De in eigen beheer ontwikkelde onderlossers bieden optimale productbescherming en een groter laadvermogen door het lage gewicht. Om de komende jaren verdere groei mogelijk te maken is de uitbreiding van het wagenpark ingezet. Het totale aantal trucks passeert nu de 300. (Bron: Scania)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter