BTS opent vestiging in Beverwijk

843

BTS uit Wognum opent per 1 september een vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark. Tevens gaat BUKO een strategische samenwerking aan door de eigen werkplaats geheel onder te brengen bij BTS.

BTS is MAN en Volkswagen Crafter dealer in Noord-Holland. Door fysieke aanwezigheid in de regio IJmond kan BTS haar klantenkring in dit gebied nog beter van dienst zijn. Met deze strategische samenwerking beoogt BUKO de transporttak verder te professionaliseren.

BTS opent vestiging in BeverwijkBTS directeur Edgar Immink ziet dat het voor transportbedrijven een opgave is om een eigen interne dienst te hebben voor reparatie, onderhoud en keuring van het wagenpark. Je moet vakmensen in huis hebben, 24/7 klaarstaan, beschikken over het juiste materieel en zorgen voor voldoende bezettingsgraad. ‘Wij nemen die zorg geheel uit handen.’

‘Wij hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de zeer professionele organisatie en het innovatieve karakter van BTS,’ verklaart Dick Burger, algemeen directeur van BUKO. ‘Ze hebben de kennis, middelen en ervaring in huis om een uitstekende partner voor ons te kunnen zijn.’

BTS

BTS verzorgt de reparatie, onderhoud, banden en keuring voor bedrijfswagens, getrokken materieel, opbouw en laadkleppen, verhuur VW en MAN, verkoop nieuw en gebruikt, leasing, reparatie en onderhoud contracten, chauffeurstrainingen, 24-uur service. BTS bestaat 25 jaar, heeft een vestiging in Wognum en Beverwijk en telt veertig medewerkers.

BUKO

De bedrijven van BUKO zijn onafhankelijke dienstverleners voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en evenementensector. De ondernemingen zijn gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en permanente huisvesting, (bulk)transport, verkeersvoorzieningen en tijdelijke sanitaire voorzieningen. BUKO bestaat vijftig jaar, heeft vestigingen door Nederland en België en telt ruim achthonderd medewerkers. (Bron: BUKO)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief