Broekman Logistics bouwt nieuw warehouse in Limburgse Born

1077

BORN – CEO Raymond Riemen van Broekman Logistics geeft vandaag het startschot  voor de bouw van het nieuwe warehouse van 18.000 m2 in Born. Hiermee groeit de totale warehouse oppervlakte van Broekman Logistics Limburg naar 55.000 m2. Tevens is er een mijlpaal bereikt met het assembleren en uitleveren van 100.000 graafmachines.
 
Broekman Logistics bouwt nieuw warehouse in Limburgse BornBroekman Logistics Limburg, een logistieke dienstverlener met de focus op warehousing en VAL/VAS- activiteiten, heeft de beschikking over 55.000 m2 warehouseoppervlakte, 100.000 m2 opslag voor voertuigen en nog eens ruim 30.000 m2 warehouseoppervlakte in Breda.

Derde loods

De huidige twee warehouses worden gebruikt voor de Kubota-activiteiten (assemblage en distributie activiteiten) en door andere klanten voor de opslag van diverse palletgoederen. ‘Met de komst van de derde loods wordt onze warehousing footprint uitgebreid en willen we nog meer inspelen op Value Added Logistics’, aldus Dieter van Gortel (General Manager Broekman Logistics Limburg). ‘We hebben een dringende behoefte aan uitbreiding van onze faciliteiten om niet meer naar externe locaties uit te hoeven wijken. Onze klanten zien Limburg als de perfecte plek van waaruit logistieke verdeling in Europa kan plaatsvinden. Het voorbeeld van Kubota en vele andere bedrijven in de regio vindt veel navolging. De nieuwbouw biedt groeimogelijkheden voor nieuwe en bestaande klanten.’

100.000 graafmachines

Tevens wordt van de gelegenheid gebruikgemaakt om te onderstrepen dat er inmiddels ruim 100.000 graafmachines vanuit Born zijn geassembleerd en uitgeleverd door heel Europa en ver daarbuiten. Broekman Logistics viert dit heugelijke feit samen met Kubota. Voor Kubota verricht Broekman Logistics Limburg een breed servicepakket: van de productielocaties naar het EDC en via eindassemblage naar bestemmingen in Europa en overzeese bestemmingen. Bovendien is dat inclusief verschepingen, fiscale vertegenwoordiging en zelfs aftersales activiteiten.

Uitbreiding activiteiten

In het verleden vonden bij Broekman Logistics Limburg in Born uitsluitend logistieke activiteiten voor de automotive branche plaats. Toen Kubota tien jaar geleden als klant zijn opwachting maakte in Born, heeft het bedrijf zich ieder jaar door ontwikkelt. Met de start van de opslag van Kubota graafmachines en spare parts veranderde de focus van Broekman Logistics Limburg.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief