Broekman Group verandert naam in Broekman Logistics

858

ROTTERDAM – Broekman Group heeft zijn naam veranderd in Broekman Logistics. Met deze naamswijziging wil Broekman Logistics benadrukken dat het zich volledig focust op logistiek.

Broekman Group wordt Broekman LogisticsNaast een naamswijziging is er een nieuwe huisstijl én website. Met deze veranderingen rondt Broekman de herinrichting van de onderneming af. In de afgelopen jaren is Broekman Logistics er in geslaagd zijn positie te versterken door specialisatie en internationalisering. De onderneming heeft zich ontwikkeld van cargadoor tot ketenregisseur.

Focus op ketenregie

Broekman Logistics wil verder groeien, zowel in de landen waar het al actief is als daarbuiten. Acquisitie en het afstoten van bedrijfsonderdelen hebben geleid tot een nieuwe bedrijfsstructuur met drie duidelijke business units: Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

Daarnaast wordt er nog meer ingezet op drie niches: logistiek voor de energie- en offshore-industrie, voor verpakte chemische producten en voor de truckmotive-industrie.

Nieuwe huisstijl en website

‘Nu de organisatie opnieuw is ingericht, ontstond de wens dit visueel uit te dragen,’ stelt Raymond Riemen, CEO van Broekman Logistics. ‘Het blauwe logo, de gestileerde letters B en M, geniet een bekendheid van 90 procent, daar houden we aan vast. We hebben er wel voor gekozen ‘Logistics’ aan het logo toe te voegen.’

Bij de nieuwe naam en huisstijl hoort ook een nieuwe website. Op de website staat nieuws omtrent de laatste ontwikkelingen in de logistieke markt. De website is zowel in het Nederlands, Engels als Chinees beschikbaar.

Broekman Logistics

Broekman Logistics is meer dan vijftig jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch. (Bron: Broekman Logistics).

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief