Boekestijn Transport Service nu ook naar Noorwegen en Zweden

500

Boekestijn Transport Service breidt haar activiteiten uit. Na al jarenlang naar Oost, West en Zuid Europa te rijden starten zij nu ook naar Noord Europa. Vanaf 1 februari is er gestart met wekelijkse lijndiensten groupage richting Noorwegen en Zweden.

Boekestijn Transport Service  nu ook naar Noorwegen en ZwedenAfgezien van alle bestemmingen die Boekestijn Transport momenteel al bediend bleef er in  Europa toch een richting waar Boekestijn Transport niet wekelijks naar toe reed. In combinatie met een nieuwe partner, Universal Europe, is deze lijndienst opgezet. Het sterke van deze relatie is dat vanuit zowel hier als vanuit Noorwegen en Zweden nu bedrijven werken die zich bevinden op hun thuismarkt waardoor alle benodigde kennis ten alle tijd bereikbaar is.

Proefperiode
Na een proefperiode tussen beide, is gebleken dat dit concept voor de twee bedrijven naar tevredenheid werkt, wat resulteert in een vast partnerschap vanaf 1 februari 2014. Met de huidige specialismes als Pharma, High Value en Fashion transport in combinatie met de voor velen vreemde bestemming, Noorwegen en Zweden, gaan beide partijen uit van een goede oplossing voor de behoefte in de markt. Voor al uw aanvragen betreffende FTL of LTL transporten, kunt u vanaf nu bij Boekestijn Transport terecht. Dit geld niet alleen voor transporten van Nederland naar Noorwegen en Zweden of retour maar vanuit geheel Europa, West Azie en Noord Afrika. (Bron: Boekestijn Transport Service)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief