Boeganker voor Pim de Lange van Stena Line

534

Pim de Lange, achttien jaar lang algemeen directeur Stena Line, heeft tijdens zijn afscheidsreceptie een Boeganker gekregen van Ronald Paul, COO van het Havenbedrijf Rotterdam.

Boeganker voor Pim de Lange van Stena LineHet boeganker is een hoge onderscheiding van het Havenbedrijf die slechts enkele malen per jaar wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven. Eerdere laureaten waren Ben Vree, Jan Buiter en Willem van ’t Wout.

Pim de Lange werd 1 april 1996 benoemd tot algemeen directeur van Stena. De Lange zette zich altijd in voor innovatie. Stena is de eerste zeevaartterminal met walstroom. Onder zijn leiding nam de rederij de supersnelle catamaran Stena Discovery in de vaart en werden de Stena Hollandica en Stena Brittanica verlengd. Stena beschikt nu over een hypermoderne vloot van zes schepen die dagelijks varen op drie routes vanuit Rotterdam. Pim de Lange werd in 2002 benoemd tot havenman van Rotterdam. (bron: Havenbedrijf Rotterdam)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter