Boeganker voor Albert Thissen van Hapag-Lloyd

748

ROTTERDAM – Albert Thissen heeft van het Havenbedrijf Rotterdam het boeganker gekregen. Het boeganker is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Boeganker voor Albert Thissen van Hapag-Lloyd Albert Thissen was de afgelopen twaalf jaar managing director van Hapag-Lloyd Benelux. Daarnaast speelde hij een zeer actieve rol in de Rotterdamse havengemeenschap. Zo was hij bestuurslid van Deltalinqs, voorzitter van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors en commissaris van PortBase. Thissen verruilt Rotterdam voor Parijs waar hij vanaf 1 december leiding geeft aan de Franse tak van Hapag-Lloyd.

Het boeganker werd dit jaar nog niet uitgereikt. Vorig jaar ontvingen Pim de Lange (Stena Line), Erich Staake (Duisport) en Bert Jaski (MOT) deze onderscheiding van het Havenbedrijf Rotterdam. Het boeganker bestaat uit een plaquette van de kunstenaar Eric Claus en een speld. (Bron: Haven Rotterdam/Foto: Suvaal Fotografie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief