BLOM-DSW Road Show

795

BLOM-DSW houdt 20 september in Katwijk de BLOM-DSW Road Show. Die dag wil het bedrijf het bedrijfsleven kennis laten maken met de bedrijfswagens van Fiat Professional, Iveco en DAF Trucks.

Tijdens de BLOM-DSW Road Show kan er een uitgebreide proefrit worden gemaakt in alle bestelwagens en trucks van onze merken DAF Trucks, Fiat Professional en Iveco. ‘Stap bijvoorbeeld in de nieuwe DAF XF Euro 6, Iveco Daily of Fiat Doblo Cargo en ervaar de kwaliteit van onze producten zelf.’

BLOM-DSW Road Show Transportoplossingen

De medewerkers van BLOM-DSW staan de gehele dag klaar voor advies en informeert over alle aspecten van de bedrijfswagenwereld. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de tachograafplicht, het grijs kenteken, rijden op aardgas en subsidies. Ook zijn er diverse leveranciers van BLOM-DSW aanwezig om hun kennis te delen en u te informeren over alle opbouw- en carrosseriemogelijkheden.

Bijzondere voertuigen

Op het autoplein staan tal van speciaal opgebouwde voertuigen van onze klanten om te bewonderen. Ook heeft BLOM-DSW de onlangs geheel vernieuwde Fiat Ducato en Iveco Daily bedrijfswagens voor u klaar staan en kunt u profiteren van spectaculaire aanbiedingen voor uw nieuwe of gebruikte bedrijfswagen.

De BLOM-DSW Road Show is geheel verzorgd en kinderen kunnen zich in de kinderhoek uitleven op een groot springkussen, zich laten schminken of meedoen aan de kleurplaatwedstrijd.

Locatie: BLOM-DSW Katwijk, Heerenweg 12 (Bedrijventerrein ’t Heen), 2222 AM Katwijk Z-H
Datum: zaterdag 20 september 2014
Tijd: 11:00 uur tot 18:00 uur
Aanmelden: stuur een e-mail naar events@blomdsw.nl.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief