BLOM-DSW levert drie Daf’s

529

BLOM-DSW heeft onlangs een DAF geleverd aan DVK Transport uit De Lier, Van Geest International uit De Lier en transportbedrijf J. L. van Rijn uit Stompwijk.

BLOM-DSW levert drie Daf’sDVK Transport kreeg een DAF XF440 trekker met een 440 pk sterke Euro 6 motor die is gekoppeld aan een AS-Tronic 12-versnellingsbak. Ook is er gekozen voor een MX Engine Brake voor extra remvermogen. De truck is verder uitgerust met het DAF Night Lock, aluminium brandstoftanks en een extra lang bordes met opstap. De DAF XF werd in de werkplaats van BLOM-DSW opgebouwd en in de spuiterij gespoten.

DVK Transport

DVK Transport werd opgericht in 1970 door Dirk VosKamp. In dat jaar begint hij met het vervoer van tomatenkistjes vanaf de kistjesfabriek in Maassluis naar diverse veilingen en tuinderijen in het Westland. Het bedrijf is in bezit van negen vrachtauto’s, uitgerust met track en trace en alarminstallatie en heeft een ruim aantal containerchassis die het vervoer van diverse formaten zeecontainers mogelijk maakt. Tevens heeft DVK zich gespecialiseerd in het laden van containers voor vervoer en verscheping.

BLOM-DSW levert drie Daf’sDAF XF460

BLOM-DSW leverde aan Van Geest International een DAF XF460 trekker met een FTP chassis met een hefbare voorloopas voor een optimale aslastverdeling bij een zwaardere oplegger. Deze DAF wordt aangedreven door de MX-13 motor met 460 pk in combinatie met een handgeschakelde 16-versnellingsbak. Daarnaast is er gekozen voor een ZF-intarder voor extra remvermogen. Voor een optimale stroomlijn is de truck voorzien van een dakspoiler, dichte side-skirts en fenders.

In de Super Space Cab cabine zijn onder andere een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, een Xtra Comfort onderbed, een koellade en het DAF Night Lock te vinden. Verder is de truck opgebouwd met een MiniCool Compact standairco, een 24v en 220v contactdoos, een LED lichtbalk en vijf toplampen.

BLOM-DSW levert drie Daf’sBakwagen

Transportbedrijf J.L. van Rijn kreeg van BLOM-DSW een DAF CF290 bakwagen geleverd. Het betreft hier een CF met het FAN 6×2 chassis. Dit chassis is uitgerust met een hefbare en gestuurde naloopas en een 9-tons vooras. Het DAF chassis is door Lamboo uit Zoetermeer opgebouwd met een gesloten carrosserie. Door TRS uit Katwijk is er een koelmachine opgebouwd. Deze koelmachine wordt aangedreven door de motor PTO. De DAF is uitgerust met de 290 pk sterke Paccar MX-11 Euro 6 motor. Deze motor is gekoppeld aan een AS-Tronic 12 versnellingsbak. In de ruime Sleeper Cab cabine zijn onder andere een luchtgeveerde chauffeursstoel en een luxe luidsprekersysteem te vinden. De truck is verder voorzien van een verstelbare dakspoiler, zijfenders en een externe zonnekap. (Bron: BlOM-DSW)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief