BLN zoekt schip tot 86 meter in Rotterdam

441

Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) zoekt voor donderdagmiddag tussen 13 en 18 uur een schip tot 86 meter met luiken die de officiële oprichting van de branchebrede binnenvaartorganisatie extra cachet kan geven.

BLN zoekt schip tot 86 meter in RotterdamVolgens BLN zou het mooi zijn als er drie verschillende schepen zouden komen te liggen aan de Rotterdamse Wilhelminakade. ‘In het potentiële ledenbestand van BLN zijn al een containerschip en een tanker gevonden’, schrijft BLN. ‘Nu zijn we naarstig op zoek naar een drogeladingschip, liefst tot 86 meter en liefst met luiken die bereid is om er ook bij te komen liggen. Het tijdstip is morgen tussen 13:00 en 18:00 aan de Wilhelminakade, voor het gebouw van het Havenbedrijf Rotterdam. Uiteraard zijn de schipper en zijn gezin van harte welkom bij de handelingen die gepland zijn.’

Als u in Rotterdam bent en hier iets voor voelt, wilt u dan contact opnemen met het BVB? Telefoonnummer 010 – 4129151 of via de mail wv@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter