BLN-Koninklijke Schuttevaer start ledengroep containervaart 


1241

ROTTERDAM – BLN-Koninklijke Schuttevaer heeft een nieuwe ledengroep opgericht, de Ledengroep Containervaart. De ledengroep is toegankelijk voor leden die containers varen of beroepsmatige interesse hebben in het containertransport.

evh containerbinnenvaartHet is de bedoeling een brede Ledengroep Containervaart te creëren die verder gaat dan alleen scheepseigenaren. Ook bij BLN aangesloten aanverwante bedrijven zijn welkom, dit om een breed overlegorgaan te creëren. BLN gaat ervan uit dat alle leden die vast of incidenteel containers varen lid worden. Hier zijn, voor de leden van BLN, geen extra kosten aan verbonden.Wat te doen?

De ledengroep richt zich primair op zaken die specifiek voor containervervoer gelden, denk aan stabiliteitsvraagstukken, containerstuwage, ADN, logistieke planning en doelgerichte wetgeving. Alle operationele zaken die het containervervoer betreffen kunnen door de ledengroep worden opgepakt. De ledengroep wil ondernemend aan de slag en het liefst op de regelgeving vooruit lopen. Er zal gezocht worden naar een goede verdeling van operationele zaken, kennisdeling en beleid, waarbij in het begin de nadruk zal liggen op actuele operationele zaken.

De Ledengroep Containervaart zet zich in om containervervoer per binnenvaartschip te stimuleren en de binnenvaart de efficiënte, veilige en betrouwbare partner in de logistieke keten te laten zijn. (Bron: BLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief