BLN blijft ondanks alles volle kracht vooruitgaan

1019

Ondanks het vertrek van voorzitter Annemarie Jorritsma en vice-voorzitter Ype Dijkstra van Koninklijke Schuttevaer gaat Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) onverminderd volle kracht vooruit in de ambitie om tot een ketenbrede brancheorganisatie van en voor de binnenvaart te komen.

BLN is een feit, maar het was een moeizame wegHet vertrek van Jorritsma en Dijkstra als bestuurders van Koninklijke Schuttevaer doet volgens BLN veel stof opwaaien in de binnenvaart. In navolging van zijn vertrek bij Schuttevaer is Dijkstra bovendien afgetreden als vice-voorzitter van het bestuur van BLN.

Verbinden
BLN zegt vanuit de visie ‘verbinden vanuit diversiteit’ verder te bouwen aan één sterke community en zich in zetten voor specifieke belangen van ondernemers en overkoepelende behoeftes uit de sector. ‘Daarin we samen werken aan een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart. Hoewel de ontwikkelingen wellicht anders doen vermoeden biedt de huidige stand van zaken wat ons betreft extra kansen om gezamenlijk invulling aan deze missie te geven. (Bron: BLN)

Volg TotaalTrans op Twitter