Binnenvaartorganisaties willen beter gaan communiceren

472

Koninklijke Schuttevaer en Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) willen beter gaan communiceren. Schuttevaer gaat de communicatie met afdelingen en leden onder de loep nemen, BLN is op zoek naar een communicatiemedewerker.

BLN is een feit, maar het was een moeizame wegHet hoofdbestuur van Schuttevaer wil de communicatie verder verbeteren. Besloten is in ieder geval de besluiten van het hoofdbestuur eerder en gestructureerder te delen met de afdelingen. Vervolgens is het aan de afdelingen om deze informatie te delen met de leden.

Ook gaat Schuttevaer kijken of haar leden pro actiever benaderd kunnen worden en op welke wijze de deelname aan BLN nieuwe mogelijkheden gaat bieden voor communicatie. Gedacht wordt bijvoorbeeld aan de oprichting van een BLN-ledengroep nautisch-technische zaken en infrastructuur.

Vacature
Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) heeft inmiddels een vacature voor een communicatiemedewerker voor 24 uur per week om de nieuwe organisatie bekendheid te geven en goed en duidelijk in de markt te zetten. BLN zoekt hiervoor een flexibele, enthousiaste en representatieve man of vrouw.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter