‘Betuwerouteman’ Sjoerdsma stapt over naar de binnenvaart

703

Sjoerd Sjoerdsma volgt per 1 oktober aanstaande Teunis Steenbeek op als programmamanager van Nextlogic. Sjoerdsma is nu directeur bij Keyrail. Samen met Cees Tommel zorgt hij voor de dagelijkse leiding van de organisatie.

'Betuwerouteman' Sjoerdsma stapt over naar de binnenvaartDe leden van de stuurgroep van Nextlogic hebben Sjoerdsma benoemd als opvolger van Teunis Steenbeek. Deze stopt per eind september met zijn werkzaamheden voor Nextlogic na een periode van ruim drie jaar. De komende maand wordt intensief benut voor een optimale overdracht.

Betuweroute
Sjoerdsma werkt sinds 2006 bij Keyrail en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de Betuweroute. Hij is werkzaam geweest bij ProRail, waar hij eind jaren ’90 verantwoordelijk was voor de kwaliteit van de infrastructuur in Zuid-Holland. Daarna leidde hij de realisatie van het westelijk deel van de Betuweroute en het integratieproces van het project Betuweroute in de bedrijfsvoering van ProRail. Bij Keyrail was Sjoerdsma onder andere verantwoordelijk voor het project Ketenregie, wat in feite Nextlogic voor het spoor is.

Vertrouwen
De stuurgroep van Nextlogic heeft er alle vertrouwen in dat Sjoerdsma met zijn ruime ervaring in complexe en gevoelige dossiers zeer goed gekwalificeerd is om verder invulling te geven aan Nextlogic. (Bron: Nextlogic)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief